Coronavirus: Per heden werken wij alleen op afspraak. Klik hier voor meer informatie!

→ Onze RegioBank

Update Coronavirus.

I.v.m. uw en onze veiligheid vragen we u wel met een aantal zaken rekening te houden, en voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken.

Voor wie gaan we open?

In principe gaan we open voor alle soorten dienstverlening die u van ons gewend bent. Wel vragen we u ons alleen te bezoeken voor zaken die niet telefonisch of op afstand geregeld kunnen worden. Voor zaken als (kleine) geldopnames en overboekingen kunt u gebruik te maken van pinpas, internetbankieren of overboekingsformulieren.

Richtlijnen voor uw bezoek

Indien u griepverschijnselen of een neusverkoudheid heeft, verzoeken we u een nieuwe afspraak te maken. Verder kan slechts één klant tegelijk in de wachtruimte zitten. Ziet u iemand in de wachtruimte zitten, wacht dan buiten het kantoor totdat de wachtruimte vrij is. Verder zorgen wij voor desinfectie-handgel bij binnenkomst in de wachtruimte. Maak hiervan gebruik voordat u de klik hoort van de tussendeur. Wij zullen een en ander bij ons kantoor duidelijk communiceren.

Wanneer zijn we open?

Wij zijn open op de reguliere openingstijden. Wel vragen we u vooraf een afspraak te maken voor uw bezoek. Op deze manier proberen wij te voorkomen dat teveel mensen tegelijk ons pand bezoeken en dat u lang buiten moet wachten als klanten vóór u binnen zijn.

Samenvatting

- maak vooraf een afspraak

- beperk uw bezoek tot dringende zaken die niet telefonisch of per mail kunnen worden afgehandeld

- verzetafspraak bij griepverschijnselen of neusverkoudheid

- leef maatregelen na die wij bij ons kantoor kenbaar maken

Tenslotte

Wij gaan ervan uit door deze maatregelen onze dienstverlening weer volledig op te kunnen starten. Wij nemen deze voorzorgsmaatregelen in uw en ons belang. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.